Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.175 Ft (2.500 Ft + ÁFA)
Menny.:db

m-GEL Palacsinta koncentrátum 1,2 kg

3.175 Ft (2.500 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Külső raktáron (sz. 3-6 nap)
Szállítási díj: 3.500 Ft
Egységár: 2.645,83 Ft/1 kg
m-GEL Papcsinta ízű fagylaltpaszta koncentrátum, ami különleges ízvilágot kölcsönöz a fagylaltnak! Az m-GEL koncentrátumok a kézműves csavaros vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek valamit sütemények ízesítésére alkalmas termékcsalád! Fedezd fel a FagyiShop webshopjában a koncentrátumok, paszták széles választékát!
Gyártó: m-Gel Hungary Kft.

Leírás

m-GEL Papcsinta fagylaltpaszta koncentrátum

Az m-GEL fagylaltpaszta koncentrátumok 30-100 g adagolású ízesítő jól bedolgozható paszták. A kis kiszerelése praktikus, és könnyű. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylalt készítésérhez.

Az m-GEL koncentrátumok a kézműves csavaros vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek valamit sütemények ízesítésére alkalmas termékcsalád!

fagylalt paszta, koncentrátum használata

Hogyan készíts m-GEL koncentrátumból palacsinta ízű fagylaltot

Felhasználás előtt a fagylalt koncentrátumot ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni. (Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.

Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylalt koncentrátumból. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.

Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.

Valamint szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást, hogy a fagylalt alapanyag ne szennyeződjön, és ne veszítsen élvezeti értékéből!

Adagolás: Fagylalt készítéshez 30 -100 g fagylalt koncentrátumot (fagylaltpasztát) adjunk 1 liter fagylaltalaphoz. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylaltok,krémek készítésérhez.

Tárolása: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen max. 20°C-on tárolandó.

Nettó tömeg: 1200 g

Származási ország: Magyarország

Mogyorókrémes palacsinta fagylalt recept

(Hozzávalók)
•tejalap  4 liter
•m-GEL Palacsinta ízű fagylalt koncentrátum  400g

Variegálás:
•m-GEL Szurikáta mogyorós-kakaós öntet ízlés szerint

 

Kinder maxi king fagylalt recept

(Hozzávalók)
• tejalap  4 liter
• m-GEL Palacsinta fagyi koncentrátum 100 g

Variegálás:
• m-GEL Karamell öntet ízlés szerint
•m-GEL Rubin-ice ét variegato ízlés szerint
•m-GEL Arachis ízlés szerint
 

Flódni fagyi recept

(Hozzávalók)
•    4 liter tejalap hideg vagy meleg eljárással
•    320 g m-Gel Palacsinta fagyi koncentrátum
•    20 g m-Gel Csokiskeksz fagyi koncentrátum

Variegálás:
•    m-Gel Mák fagyi variegato
•    m-Gel Almáspite fagyi variegato
•    m-Gel Dió öntet

Dekoráció:
•    kekszmorzsa
•    szeletelt alma

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.