m-GEL Super Sprint sajttorta fagylaltpor
m-GEL saját fejlesztésű és gyártású termékeink közül kiemelkedőek a fagylaltporok, amelyekből hideg eljárással, rendkívül egyszerűen készíthető krémfagylalt. Vendéglátóipari célra valamint csavaros fagylalt és gombócos fagylalt készítéséhez egyaránt alkalmas termék.
m-GEL Super Sprint sajttorta a sajttorta desszertként is nagyon kedvelt édességnek számít világszerte variálhatósága miatt. Ez a tulajdonsága fagylaltban még különlegesebbé teszi. A Super Sprint fagylaltporok lágyfagylaltgépekben is használhatóak.
A Super Sprint fagylaltporokat elkészítés szempontjából a hideg és a meleg eljárás közé tesszük, mert csak forró víz hozzáadása szükséges. Ezt az eljárást a fagylaltporokban lévő nehezebben oldódó alapanyag indokolja. Az elkészítése ugyan annyi időt vesz igénybe, mint a hagyományos fagylaltporoké, a pihentetési 20 peres időt javasoljuk betartani minden fagylaltpor esetében.
m-GEL Super Sprint sajttorta fagylaltpor elkészítése:
A csomag tartalmát (1,75 kg) 2,5 liter forró ivóvízzel jól elkeverjük, 20 percig pihentetjük (hagyjuk kihűlni), majd fagyasztjuk. Fagylaltozóknak, cukrászipari üzemeknek, gasztronómiai felhasználóknak szánt alapanyag. Lágy ("csavaros") fagylaltgépeknél az alaplé leszűrése ajánlott.
Kiszerelés: 1,75 kg/cs
Csomag tárolása:
Tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Származási ország: magyarország