m-GEL Puncs classic fagylaltpor
m-GEL saját fejlesztésű és gyártású termékeink közül kiemelkedőek a fagylaltporok, amelyekből hideg eljárással, rendkívül egyszerűen készíthető krémfagylalt. Vendéglátóipari célra valamint csavaros fagylalt és gombócos fagylalt készítéséhez egyaránt alkalmas termék.
m-GEL Puncs classic fagylaltpor elkészítése:
A csomag tartalmát (2,05 kg) 4 liter ivóvízzel, vagy 2 liter víz és 2 liter zsíros tejjel jól elkeverjük, 20 percig pihentetjük, majd fagyasztjuk. Fagylaltozóknak, cukrászipari üzemeknek, gasztronómiai felhasználóknak szánt alapanyag. Darabos, vagy gyümölcs aszalványt tartalmazó fagylaltporokat elsősorban hagyományos fagyasztógépekhez ajánljuk. Lágy ("csavaros") fagylaltgépeknél az alaplé leszűrése ajánlott.
Csomag tárolása: Tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Nettó tömeg: 2,05 kg/csomag
Származási ország: Magyarország