m-GEL Mangó gyümölcsvelő készítmény
2 kg
fagylaltkészítéshez és cukrászipari felhasználásra
Az m-GEL gyümölcsvelő készítményei magas gyümölcstartalmuknak köszönhetően a valódi gyümölcsfagylalt élményét nyújtják. Cukor összetétele biztosítja a kellemes, telt ízt, a nem kikristályosodó fagylaltot. Elkészítése rendkívül egyszerű.
Felhasználási javaslat:- 2 liter m-GE L gyümölcsvelő készítményhez 2 liter ivóvizet, 150 g Cream natural fruit gyümölcsfagylaltkötőt, valamit az igény szerinti (krémes) állag eléréséhez 20 g Emul-Co emulgeáló (habosító) pasztát adhatunk hozzá.
Összetevők: gyümölcsvelő 52% (alma, mangó sűritmény 2%), cukor, fruktóz, fruktóz-glükózszirup, akácméz, élelmi rost, glükózszörp, antioxidáns: aszkorbinsav, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát, só,sűrítő anyag: pektin, agar-agar, színezék: kurkuma, béta karotin.
Használat előtt felrázandó!
Tárolás: száraz hűvös helyen 23°C felett. Felbontás után 10°C alatt 10 napig tárolható.
Kiszerelés: 2 kg
Származási hely: Magyarorszár