Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.140 Ft (4.047 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 5!

m-GEL Kékszőlő koncentrátum 1,2 kg

5.140 Ft (4.047 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 5!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 3.500 Ft
Egységár: 4.283,33 Ft/1 kg

Kékszőlő gyümölcspaszta koncentrátum

Olyan gyümölcspaszta ami különleges ízvilágot kölcsönöz a kékszőlő ízű gyümölcsfagylaltnak! Az m-GEL koncentrátumok a kézműves csavaros vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek valamit sütemények ízesítésére alkalmas termékcsalád! Fedezd fel a FagyiShop webshopjában a koncentrátumok, paszták széles választékát!

Gyártó: m-Gel Hungary Kft.

Leírás

m-GEL Kékszőlő fagylaltpaszta koncentrátum

Az m-GEL gyümölcsfagylalt koncentrátumok 30-100 g adagolású, jól bedolgozható ízesítő gyümölcspaszták. A kis kiszerelése praktikus, és könnyű, rövid idő alatt felhasználható. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylalt készítésérhez.

Az m-GEL koncentrátumok a kézműves csavaros vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek valamit sütemények ízesítésére alkalmas termékcsalád!

fagylalt paszta, koncentrátum használata

Hogyan készíts m-GEL Kékszőlő koncentrátumból kékszőlő ízű gyümölcsfagylaltot:

Felhasználás előtt a fagylalt koncentrátumot ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni. (Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.

Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylalt koncentrátumból. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.

Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.

Valamint szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást, hogy a fagylalt alapanyag ne szennyeződjön, és ne veszítsen élvezeti értékéből!

Adagolás: Gyümölcsfagylalt készítéshez 30 -100 g fagylalt koncentrátumot (fagylaltpasztát) adjunk 1 liter gyümölcsalaphoz. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylaltok,krémek készítésérhez.

Össztevők: glükózszörp, fruktóz-glükózszörp, cukor, víz, étkezási sav: citromsav, tejsav, asckorbinsav, színezék: *E122, E132, só, sűrítőanyag: módosított kukoricakeményítő, tartósítószer: kálium-szorbát. *a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat!

Tárolása: Eredeti csomagolásban tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig. 

Nettó tömeg: 1200 g

Származási ország: Magyarország

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.