m-GEL Gönci kajszibarack gyümölcsvelő készítmény fagylaltkészítéshez és cukrászipari felhasználásra.
Az m-GEL gyümölcsvelő készítményei magas gyümölcstartalmuknak köszönhetően a valódi gyümölcsfagylalt élményét nyújtják. Cukor összetétele biztosítja a kellemes, telt ízt, a nem kikristályosodó fagylaltot. Elkészítése rendkívül egyszerű.
Felhasználási javaslat:- 2 liter m-GE L gyümölcsvelő készítményhez 2 liter ivóvizet, 150 g Cream natural fruit gyümölcsfagylaltkötőt, valamit az igény szerinti (krémes) állag eléréséhez 20 g Emul-Co emulgeáló (habosító) pasztát adhatunk hozzá.
Összetevők: őszibarack velő 55%, cukor, glükóz-fruktózszörp, méz, étkezési sav: citromsav, só, tratósítószer: E202, aroma.
Használat előtt felrázandó!
Tárolás: száraz hűvös helyen 23°C felett. Felbontás után 10°C alatt 10 napig tárolható.
Kiszerelés: 6 kg/cs
Származási hely: Magyarorszár