Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
termékeink
m-GEL Gönci kajszibarack gyümölcsvelő készítmény 6 kg
10.890 Ft (8.575 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!

m-GEL Gönci kajszibarack gyümölcsvelő készítmény 6 kg

10.890 Ft (8.575 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!
A termék mellé ajánljuk
Cream Natural fruit (m-GEL) 2 kg/cs
8.125 Ft (6.398 Ft + ÁFA)
m-GEL Emul-Co 1 kg/v
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2025. július 09.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 1.815,00 Ft/1 kg
Szállítási díj: 2.390 Ft

Gönci kajszibarack gyümölcsvelő készítmény

A gyümölcsvelő készítmény magas gyümölcstartalmának köszönhetően garantálja a valódi gyümölcs ízét és a fagylalt kellemes, telt ízét. A cukor összetétele biztosítja, hogy a fagylalt ne kristályosodjon ki, így a textúrája mindenkor krémes és sima marad. Fedezd fel a FagyiShop webshopjában a gyümölcsvelők széles választékát!

Gyártó: m-Gel Hungary Kft.

Leírás

m-GEL Gönci kajszibarack gyümölcsvelő készítmény

fagylaltkészítéshez és cukrászipari felhasználásra.

Az m-GEL gyümölcsvelő készítményei magas gyümölcstartalomnak köszönhetően a valódi gyümölcs ízét nyújtják, és garantálják a valódi gyümölcsfagylalt élményét. A cukor összetétele biztosítja, hogy a fagylalt ne kristályosodjon ki, így a textúrája mindenkor krémes és sima marad.

Cukor összetétele biztosítja a kellemes, telt ízt, a nem kikristályosodó fagylaltot.

Válassza gyümölcsvelő készítményeinket, ha szeretne igazi, természetes ízekkel és minőségi összetevőkkel készült fagylaltot enni. Nálunk garantáltan megtalálja a kedvenc ízét, és könnyedén elkészítheti bármikor saját gyümölcsfagylaltját.

Felhasználási javaslat:- 2 liter m-GE L gyümölcsvelő készítményhez 2 liter ivóvizet, 150 g Cream natural fruit gyümölcsfagylaltkötőt, valamit az igény szerinti (krémes) állag eléréséhez 20 g Emul-Co emulgeáló (habosító) pasztát adhatunk hozzá.

Használat előtt felrázandó!

Tárolás: száraz hűvös helyen 23°C felett. Felbontás után 10°C alatt 10 napig tárolható.

Kiszerelés: 6 kg/cs

Származási hely: Magyarország

Recept ajánló:

Gyümölcs pálinka fagylalt recept (kajszibarack)


Hozzávalók:
  • m-GEL Gönci kajszibarack gyümölcsvelő készítmény  2 kg
  • víz  2 l
  •m-GEL Cream natural fruit gyümölcsfagylaltkötő  150 g
  • pálinka  150-200 g
  • m-GEL Fiberem-GEL 150 g

 

2024 Díjnyertes Gönci kajszi fagylaltrecept

Hozzávalók:
  Gönci kajszibarack gyümölcsvelő készítmény  2 kg
  víz -  2 l

Cream natural fruit -  150 g

Emul-co - 20

 

Variegálás

Eszterházy variegató

Szórás:

Durvára tört többféle dióval

 

Kézműves elkészítés:

 

Sárgabarack velő (püré) natúr  - 1,5 kg

ásványvíz vagy tisztított víz - 1,3 l

cukor - 800 g

invert cukor szirup - 80 g

élelmi rost (cikória) - 100 g

méz - 40 g

Caralbinder (neutro) 5-7 g / liter - 15-20 g           

85°C-ra felfőzzük

-----------------

friss vagy fagyasztott sárgabarack visszahűléskor bele turmixolva (nem kell teljesen pépesíteni) - 160 g

 

Dió variegato 1000 g-ra:

200 g               víz

155 g               cukor

3 g                   LM-104 pektin

240 g               glukóz- 70 szirup (70 brix)

85°C-ra felfőzni

-------------------------------------------

darált dió - 180 g

 pörkölt darált dió - 180 g

fehércsokoládé pasztilla Goodwill - 40 g

m-GEL citromolaj - 0,1 g

m-GEL narancsolaj - 0,1 g

égetett karamell (koller) - 1.5 g

fahéj - 0.12 g

só - 0.3 g

 

Szórás:

pörkölt dió - 100 g

pörkölt kesudió - 100 g

pörkölt pekándió - 100 g

 

Durvára kutterolva, rétegenként a fagylalt közé szórva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.