FagyiShop ajánlata!
m-GEL Gyümölcsalap 2,15 kg/cs
Cream Natural fruit (m-GEL) 2 kg/cs
Fabbri Morbifrutta 50 gyümölcsalap 1 kg
Fabbri Morbifrutta 100 gyümölcsalap 1 kg
Leírás
m-GEL Baze Zero2 fagylaltalap steviával
Univerzális fagylaltalap (répacukormentes, laktózmentes, gluténmentes) steviával, valamint frukrózzal és édesítőszerekkel édesítve. Élelmi rostokban gazdag.
m-GEL Baze Zero2 fagylaltalap elkészítése:
Tejfagylalthoz: 580 g paleo t-por, 2320 g víz, 1150 g nase zero2
Gyümölcsfagylalthoz: 1700 g gyümölcs, 1500 g víz, 1150g base zero2
Összetevők: édesítőszerek: maltit, szorbit, xilit, steviol-glikozidok, taumatin, élelmi rost (cikoria, kukorica), stabilizálószer keverék: (E401, E412, E407, E410, E516, E466, E415, E450ii, cukor) növényi zsírpor (kókusz), gyümölcsből kivont természetes fruktóz, kókusztejpor, növényi zsírpor, (glükóz, növényi zsír (kókusz) emulgálószer: E471, E472b, növényi fehérje, csomósodásgátló : E340ii)), só, étkezési sav: citromsav.
Nagyobb mennyíségű fogyasztása hasajtó hatású lehet.
Csomag tárolása:
Tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Nettó tömeg: 1.15 kg
Származási ország: Magyarország
Base Zero2 fagylalt recept
Gyümölcsfagylalthoz:
• 1,7 kg gyümölcsvelő /pépesített gyümölcs (málna)
• 1,5 liter víz
• 1,15 kg Base zero 2 alap
Tejfagylalthoz:
• 2,8- 3 liter tej / tejhelyettesítő
• 1,15 kg Base zero 2 alap
• 50-200 g ízesítő koncentrátum
Paraméterek
Cukormentes | nem |
Gluténmentes | igen |
Laktozmentes | igen |