Levendula jégkása koncentrátum
(m-GEL)
Levendula ízesítő és színező koncentrátum jégkásához.
A Levendula ízesítő és színező jégkása koncentrátum egy fantasztikus termék, amely tökéletes választás a nyári melegben. Ha szeretnél egy frissítő jégkását, amely hosszan megőrzi az intenzív ízét és színét, akkor ez a koncentrátum a legjobb választás.
A jégkása koncentrátumok használata egyszerű és gyors.
A Levendula jégkása koncentrátummal valódi frissítő élményben lesz részed, amelyet soha nem fogsz elfelejteni. Próbáld ki a jégkása koncentrátumokat, és fedezd fel a jégkásák új világát!
Levendula jégkása koncentrátum elkészítése:
150g liter Levendula jégkása koncentrátumot elkeverünk 8,5 liter vízzel, és 1,5 liter cukorkeveréket, vagy cukrot teszünk hozzá. Az oldatot elkeverjük, és lehűtve tároljuk a jégkásagép felöntéséig. Természetesen ha kevesebb jégkása levet szeretnénk készíteni, akkor azt az arányok csökkentésével elérhetjük. (Azért ajánlott hűtve tárolni a jégkása levet, hogy a jégkása gépet segítsük az oldat gyorsabb fagyasztásában.)
A jégkása színét, és ízét csak a megadott arányok szerinti érték betartásával (recept) szerint vállalja a gyártó.
Tárolás: Eredeti csomagolásban tiszta száraz, hűvös helyiségben max. 23° alatt tárolandó.
Minőségét megőrzi: Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Kiszerelés: 150 g
Származási ország: Magyarország