FagyiShop ajánlata!
Fabbri Mangó fagylaltpaszta 1,5 kg
Fabbri Őszibarack fagylaltpaszta 1,5 kg
Fabbri Sárgabarack fagylaltpaszta 1,5 kg
Fabbri Meggy fagylaltpaszta 1,5 kg
Leírás
m-GEL Kékszőlő fagylaltpaszta koncentrátum 4,5 kg
Az m-GEL gyümölcsfagylalt koncentrátumok 30-100 g adagolású, jól bedolgozható ízesítő gyümölcspaszták. A kis kiszerelése praktikus, és könnyű, rövid idő alatt felhasználható. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylalt készítésérhez.
Az m-GEL koncentrátumok a kézműves csavaros vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek valamit sütemények ízesítésére alkalmas termékcsalád!
Adagolás: Gyümölcsfagylalt készítéshez 30 -100 g fagylalt koncentrátumot (fagylaltpasztát) adjunk 1 liter gyümölcsalaphoz. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylaltok,krémek készítésérhez.
Felhasználás: Felhasználás előtt a fagylalt koncentrátumot ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni. (Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.
Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylalt koncentrátumból. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.
Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.
Valamint szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást, hogy a fagylalt alapanyag ne szennyeződjön, és ne veszítsen élvezeti értékéből!
Össztevők: glükózszörp, fruktóz-glükózszörp, cukor, víz, étkezási sav: citromsav, tejsav, asckorbinsav, színezék: *E122, E132, só, sűrítőanyag: módosított kukoricakeményítő, tartósítószer: kálium-szorbát. *a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat!
Tárolása: Eredeti csomagolásban tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Nettó tömeg: 4500 g
Származási ország: Magyarország