Kékrágó jégkása koncentrátum
Jégkása koncentrátum ízesítő és színező koncentrátum jégkásához.
A nyári meleg hűsítésére a jégkása koncentrátumból olyan jégkása készíthető, melynek csábító színét és intenzív aromáját hosszan megőrzi.
Kékrágó jégkása koncentrátum elkészítése:
150 g Kékrágó jégkása koncentrátumot elkeverünk 8,5 liter vízzel, és 1,5 liter cukorkeverékkel, vagy cukrot teszünk hozzá. Az oldatot elkeverjük, és lehűtve tároljuk a jégkásagép felöntéséig. Természetesen ha kevesebb jégkása levet szeretnénk készíteni, akkor azt az arányok csökkentésével elérhetjük. (Azért ajánlott hűtve tárolni a jégkása levet, hogy a jégkása gépet segítsük az oldat gyorsabb fagyasztásában.)
A jégkása színét, és ízét csak a megadott arányok szerinti érték betartásával (recept) szerint vállalja a gyártó.
Tárolás: Eredeti csomagolásban tiszta száraz, hűvös helyiségben max. 23° alatt tárolandó.
Minőségét megőrzi: Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Kiszerelés: 150 g
Származási ország: Magyarország