FagyiShop ajánlata!
Martini Gelato Gyömbér fagylalt variegátó 3 kg
Martini Gelato Stracciatella Superior Étcsokoládé 5 kg
Mec3 Sós Karamellás PopCorn variegátó 3 kg
Mec3 Csokoládés kókuszos PopCorn variegátó 3 kg
Leírás
Joygelato Joycream Black
Fekete krém variegátó alacsony zsírtartalú kakaóval. -15°C-ig megőrzi lágy állagát. Kifejezetten kézműves fagylaltok, kanalas desszertek és sütemények variegálására, dekorálására alkalmas félkész termék!
Az IRCA fejlesztő mérnökeinek köszönhetően alakult ki a JOYGELATO fagylalt alapanyag, ami a fagylalt alapanyagok területén az egyik legmagasabb minőséget képviseli. A Joygelato fagylalt alapanyagok a minőség jegyében született és sikerrel koronázzák a fagylaltkészítők mindennapos munkáját. A JOYGELATO márkanév nemcsak kiváló termékeket jelent, hanem olyan megoldásokat ad a fagylaltkészítők kezébe, melyekkel gazdaságosan készíthetnek valóban egyedi fagylaltokat.
Az IRCA és JOYGELATO kutatási és termékfejlesztő szakemberei a modern kor emberének egészségét és környezeti követelményeinek szem előtt tartása mellett a folyamatos innovációnak köszönhetően újabb és újabb termékeket fejlesztenek ki, hogy minden termékcsoporton belül, biztosítani tudják a laktózmentes, pálmaolajmentes és cukormentes készítményeket kereső fogyasztók igényeit.
Felhasználás: Ízlés szerint adagoljuk.
Használat előtt keverjük össze a fagylalt variegátót.
A fagylaltok variegálásához ajánlott termék. A Joycream variegátó krémek -15°C-on 2-3 óráig hagyva eléri az optimális felhasználhatóságot, krémek és kenhető termék. Ennek köszönhetően az elsőrangú ízek és a díszítés, egyedi és csábító megjelenítést kölcsönöz a fagylaltnak.
Vegye ki a fagylalt egy részét a fagylalt fagyasztóból, és kenjünk rá egy réteg Joycream-et, majd keverjük össze a fagylalttal. Ezútán vegye ki a maradék fagylaltot, és ismételjük meg a folyamatot. Miután belekevertük a variegátót az alapfagylaltba, 2-3 percre tegyük a sokkolóba a fagylaltot, majd ezután díszítsük a fagylalt felületét egy másik Joycream réteggel.
Használat után gondosan zárjuk vissza a csomagolást (vödröt).
Tárolása: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen max. 20 fokon tárolandó.
Származási hely: Olaszország
A Joycream variegátó krémek -15°C-on is megtartják krémes és kenhető tulajdonságukat. Ennek köszönhetően az elsőrangú ízek és a díszítés, egyedi és csábító megjelenítést kölcsönöz a fagylaltnak.
Az IRCA és JOYGELATO termékek megfelelnek a jelen kor kihívásainak. A természet megóvása érdekében minden termék ” tiszta és megújuló energia” felhasználásával készül. A termelés biztonságát garantálja, hogy a felhasznált alapanyagok és az ebből készült késztermékek útja nyomon van követve.
A JOYGELATO a beszállítók gondos kiválasztása és a nyersanyagok folyamatos ellenőrzése révén garantálja, hogy olyan összetevőket használjon amelyek GMO mentes alapanyagból származnak vagy azokból készülnek.