Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.821 Ft (3.796 Ft + ÁFA)
Menny.:cs
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!

Joygelato Joybase premium fruit 100 1kg/cs

4.821 Ft (3.796 Ft + ÁFA)
Menny.:cs
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Joygelato Joybase premium fruit 100 rostokban gazdag gyümölcs fagylaltok készítésére kiválóan alkalmas gyümölcsalap. Fedezze fel a FagyiShop webshopjában a fagylaltalapok széles választékát!
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 3.000 Ft
Egységár: 4.821,00 Ft/1 kg
Gyártó: Joygelato

Leírás és Paraméterek

Joygelato Joybase premium fruit 100 gyümölcsalap

Rostokban gazdag poralapú fagylaltalap hideg és meleg felhasználásra, amely gyümölcs fagylaltok készítésére kiválóan alkalmas. Az elkészített gyümölcsfagylaltnak különösen krémes szerkezetet biztosít.

Hideg és meleg eljárású fagylaltkészítésnél használható gyümölcs fagylaltalap.

Felhasználás: Joygelato Joybase premium fruit 100  100g, cukor 270-300 g, víz 1liter, Joypaste  80-120 g.

Keverjük össze a Joy. P. Fr. 100-at a cukorral, fokozatosan adjuk a port a vízhez, keverjük magas fokozaton, majd hagyjuk pihenni. A Joy. P. Fr. 100 egyaránt felhasználható pasztőrizálással, 85 C-on, és hideg eljárással közvetlenül a fagyasztóba helyezve.

Tárolása: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen max. 20 fokon tárolandó.

Származási hely: Olaszország

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

Joygelato Joybase premium fruit 100 gyümölcsalap

Rostokban gazdag poralapú fagylaltalap hideg és meleg felhasználásra, amely gyümölcs fagylaltok készítésére kiválóan alkalmas. Az elkészített gyümölcsfagylaltnak különösen krémes szerkezetet biztosít.

Hideg és meleg eljárású fagylaltkészítésnél használható gyümölcs fagylaltalap.

Felhasználás: Joygelato Joybase premium fruit 100  100g, cukor 270-300 g, víz 1liter, Joypaste  80-120 g.

Keverjük össze a Joy. P. Fr. 100-at a cukorral, fokozatosan adjuk a port a vízhez, keverjük magas fokozaton, majd hagyjuk pihenni. A Joy. P. Fr. 100 egyaránt felhasználható pasztőrizálással, 85 C-on, és hideg eljárással közvetlenül a fagyasztóba helyezve.

Tárolása: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen max. 20 fokon tárolandó.

Származási hely: Olaszország