FagyiShop ajánlata!
m-GEL Citromsav 1 kg/cs
Inulin 500 g m-Gel
Opti-fiber fagylalt stabilizátor (m-GEL) 1 kg
m-GEL Dextróz 1 kg/cs
Leírás
HuLaLá cukormentes habalap
Az új cukormentes Hulala Pristine mostantól nem csupán cukormentes, hanem glutén- és laktózmentes is. A Hulala cukormentes növényi habalapanyag egy igazi adu ász sütéshez és főzéshez egyaránt. A tészta- és húsételektől kezdve a desszertekig, bármi elkészíthető és használata mindig garantálja a tökéletes eredményt. Használhatjuk hidegen és melegen egyaránt, forralható, és ízlés szerint cukorral is ízesíthetjük.
Összetevők: Víz, teljesen hidrogénezett pálmamag olaj (25%), rost, stabilizátorok: E420,E463,E401,E339; TEJfehérje, emulgeálószerek:E472e, SZÓJAlecithin (E322), E472b; aromák, színezék:E160a
Allergének: tejfehérje, írópor, szójalecitin
Felhasználási javaslat habkészítéshez: Minden használat előtt legalább 12 órán át tartsa hűtőben és 5°C és 8°C közötti hőmérsékleten verje fel. Robotgéppel történő felverésnél a tálat hűtse elő, és töltse fel ¼ részig habalappal, majd közepes sebességgel verje a habot a kívánt állag eléréséig. Felverés előtt adhat hozzá cukrot az édesítés érdekében.
Tárolás: +5°C és +20°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után hűtőben tárolja és 3-4 napon belül használja fel. Ne fagyassza le. A hosszabb eltarthatóság érdekében hab készítése esetén hőmérséklete mindig maradjon 5 és 8 °C között.
Minőségét megőrzi: lásd a csomagolás tetején.
Felhasználása gazdaságos: 1 liter habalapanyagból háromszoros mennyiségű hab nyerhető!
Kiszerelés: 1 literSzármazási ország: IFFCO Italia Srl