Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
termékeink
HuLaLa cukormentes habalap 1l
1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)

HuLaLa cukormentes habalap 1l

1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 1.990,00 Ft/1 kg

HuLaLá cukormentes habalap kapható FagyiShopban!

FagyiShop ajánlata!

m-GEL Citromsav 1 kg/cs

2.050 Ft 1.845 Ft (1.453 Ft + ÁFA)
-10%

Inulin 500 g m-Gel

2.460 Ft (1.937 Ft + ÁFA)

m-GEL Dextróz 1 kg/cs

1.430 Ft (1.126 Ft + ÁFA)

Leírás

HuLaLá cukormentes habalap

 

Az új cukormentes Hulala Pristine mostantól nem csupán cukormentes, hanem glutén- és laktózmentes is. A Hulala cukormentes növényi habalapanyag egy igazi adu ász sütéshez és főzéshez egyaránt. A tészta- és húsételektől kezdve a desszertekig, bármi elkészíthető és használata mindig garantálja a tökéletes eredményt. Használhatjuk hidegen és melegen egyaránt, forralható, és ízlés szerint cukorral is ízesíthetjük.

Összetevők:  Víz, teljesen hidrogénezett pálmamag olaj (25%), rost, stabilizátorok: E420,E463,E401,E339; TEJfehérje, emulgeálószerek:E472e, SZÓJAlecithin (E322), E472b; aromák, színezék:E160a


Allergének: tejfehérje, írópor, szójalecitin
 

Felhasználási javaslat habkészítéshez: Minden használat előtt legalább 12 órán át tartsa hűtőben és 5°C és 8°C közötti hőmérsékleten verje fel. Robotgéppel történő felverésnél a tálat hűtse elő, és töltse fel ¼ részig habalappal, majd közepes sebességgel verje a habot a kívánt állag eléréséig. Felverés előtt adhat hozzá cukrot az édesítés érdekében.
 

Tárolás: +5°C és +20°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után hűtőben tárolja és 3-4 napon belül használja fel. Ne fagyassza le. A hosszabb eltarthatóság érdekében hab készítése esetén hőmérséklete mindig maradjon 5 és 8 °C között.
Minőségét megőrzi: lásd a csomagolás tetején.

Felhasználása gazdaságos: 1 liter habalapanyagból háromszoros mennyiségű hab nyerhető!

Kiszerelés: 1 liter

Származási ország: IFFCO Italia Srl

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.