FagyiShop ajánlata!
m-GEL Dextróz 1 kg/cs
m-GEL Citromsav 1 kg/cs
Inulin 500 g m-Gel
Opti-fiber fagylalt stabilizátor (m-GEL) 1 kg
Leírás
Holé cukrozott habalap
A Holé cukrozott habalap egy igazi kincs a cukrászat szerelmeseinek! Ez a növényi alapú édesített UHT habalapanyag tökéletes választás, ha finom ízű és habos süteményeket szeretnél készíteni. A Holé könnyedén habosítható, így könnyű vele dolgozni. Használhatod sütemények, torták és desszertek készítéséhez, valamint töltelékek elkészítéséhez is. Próbáld ki te is a Holé cukrozott habalapot, és hozd ki a legjobbat a cukrászkodásból!
Felhasználási javaslat:
Minden használat előtt legalább 12 órán át tartsuk hűtőben. és +8°C és +12°C közötti hőmérségleten verje fel. Robotgéppel történő felverésnél a tálat hűtse elő, és töltse fel 1/4 részig habalappal, majd közepes sebességgel verje a habot a kívánt állag erejéig.
Összetevők: Víz; Teljes mértékben hidrogénezett zsírok és olajok (26%) (zsírok: pálmamag, olajok:napraforgó); Cukor (11%);Stabilizátorok: (E420), (E463); Tejfehérje; Emulgeálószerek: (E472e); Szójalecitin (E322), (E472b); Só; Aromák; Színezék: (E160a)
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók
Tárolás: +5°C és 20°C-ot meg nem haladó szobahőmérsékleten tárolható. A már felbontott terméket hűtőszekrényben tárolva, 3-4 napon belül fel kell használni. Tartsuk távol a terméket a közvetlen hőforrásoktól.
Kiszerelés: 1 liter
Származási ország: IFFCO Italia Srl