Leírás
GALATEA Crema cacao fagylaltpaszta kifejezetten kézműves fagylaltok, lágy fagylaltok, cukrászati készítmények ízesítésére alkalmas! Olyan alapanyagokat használjanak a termék kialakításánál, amik biztonságosak, természetes eredetűek.
A félkész termékek széles választéka etikai szenvedéllyel és a természet tiszteletben tartásával jött létre, hogy egészségesebb és táplálkozási szempontból kiegyensúlyozottabb terméket kínáljon a piacnak. A teljes Galatea termékcsalád mentes hidrogénezett zsíroktól, GMO-któl, mesterséges színezékektől.
A GALATEA üzletének kulcsa a minőség. Ezért döntött úgy, hogy alaposan ellenőrzi a nyersanyagok minőségét és a gyártási folyamat minden lépését. Tanúsítványai még inkább biztosítják, hogy biztonságos és minőségi termékeket kínálunk fogyasztóinknak.
Fedezze fel a GALATEA ízesítő fagylaltpaszták teljes skáláját a FagyiShopban!
Felhasználás: Felhasználás előtt ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni a fagylaltpasztát. A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g/kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány grammot adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Ettől az ajánlott adagolástól eltérhetünk.
Mérjük ki a kívánt mennyiséget. A kimért fagylaltpasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (turmixoljuk) össze. Hagyjuk pihenni a fagylaltlevet 20 percig, majd ezután fagylaltgéppel fagyasztjuk ki.
Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a fagylaltpaszta csomagolást.
Tárolása: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen max. 20°C-on tárolandó.
Kiszerelés: 5,5 kg
Adagolás: 80 g/kg
Származási hely: Olaszország
A Galatea Libera termékcsalád megalkotásánál a fő szempont az volt, hogy olyan alapanyagokat használjanak a termékek kialakításánál, amik biztonságosak, emulgeálószermentesek, hidrogénezett zsíroktól mentes, természetes eredetűek, és nyomonkövethetőek. A BIOAGRICERT tanúsítványa igazolja, hogy a Libera termékcsalád termékei megfeleljenek az előbb említett követelményeknek, amit bizonyos időközönként rendszeresen felülvizsgálnak.