Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
termékeink

Dubaji csoki fagylalt recept - Martini Gelato olasz fagylalt alapanyag

m-GEL recept:

Tej (2,8%-os)   -  4 liter

Cukor    -   880 g

m-GEL Szurikáta 100   -   400 g

m-GEL Tejcsokoládé mix   -   150 g

Variegálás

m-GEL Dubaji style variegátó

Díszités

m-GEL Rubin ice Tejcsoki

 


A tej fagylaltalappal jól összekeverjük a tejcsokoládé mixet, majd a keveréket a fagylaltgépbe öntjük és utána kifagyasztjuk. A kész fagylaltot fagylalt variegátóval rétegezzük, és díszítjük ízlés szerint.

Több évtizedes gyártói tapasztalattal az Unigra megalkotta a Martini Gelato termékcsaládot amiben széles és változatos választékot kínál, a professzionális fagylaltkészítők minden igényére.

Mind a magas minőségi szabványok követése, mind a termékek előállítása és forgalmazása érdekében tett minden intézkedés minden szinten prioritást élvez a környezeti hatások folyamatos csökkentése.

Rendezés: