Dubaji csoki fagylalt recept - Martini Gelato olasz fagylalt alapanyag
m-GEL recept:
Tej (2,8%-os) - 4 liter
Cukor - 880 g
m-GEL Szurikáta 100 - 400 g
m-GEL Tejcsokoládé mix - 150 g
Variegálás
Díszités
m-GEL Rubin ice Tejcsoki
A tej fagylaltalappal jól összekeverjük a tejcsokoládé mixet, majd a keveréket a fagylaltgépbe öntjük és utána kifagyasztjuk. A kész fagylaltot fagylalt variegátóval rétegezzük, és díszítjük ízlés szerint.
Több évtizedes gyártói tapasztalattal az Unigra megalkotta a Martini Gelato termékcsaládot amiben széles és változatos választékot kínál, a professzionális fagylaltkészítők minden igényére.
Mind a magas minőségi szabványok követése, mind a termékek előállítása és forgalmazása érdekében tett minden intézkedés minden szinten prioritást élvez a környezeti hatások folyamatos csökkentése.