FagyiShop ajánlata!
m-GEL Sárgadinnye koncentrátum 1 kg
m-GEL Zöldalma koncentrátum 1,2 kg
m-GEL Narancs koncentrátum 1,2 kg
m-GEL Kiwi koncentrátum 1,2 kg
Leírás
m-GEL Birsalmasajt fagylalt koncentrátum
Az m-GEL fagylalt koncentrátumok 30-100 g adagolású, jól bedolgozható ízesítő paszták. A kis kiszerelése praktikus, és könnyű, rövid idő alatt felhasználható. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylalt készítésérhez.
Az m-GEL koncentrátumok a kézműves csavaros vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek valamit sütemények ízesítésére alkalmas termékcsalád!
Hogyan lehet m-GEL Birsalmasajt koncentrátumból fagylaltot készíteni:
Felhasználás előtt a fagylalt koncentrátumot ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni. (Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.
Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylalt koncentrátumból. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.
Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.
Valamint szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást, hogy a fagylalt alapanyag ne szennyeződjön, és ne veszítsen élvezeti értékéből!
Adagolás: Gyümölcsfagylalt készítéshez 30 -100 g fagylalt koncentrátumot (fagylaltpasztát) adjunk 1 liter gyümölcsalaphoz.
Tárolása: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen max. 20°C-on tárolandó.
Nettó tömeg: 1200 g
Származási ország: Magyarország
Birsalmasajt fagylalt
(Hozzávalók)
• gyümölcsalap 4 liter
• m-GEL Birsalmasajt fagylalt konctrentrátum 200 g
Variegálás:
• m-GEL Diós vagy natúr piskóta fagylalthoz ízlés szerint
• m-GEL Dió öntet ízlés szerint
Díszítés:
• m-GEL Grillázs morzsa ízlés szerint
A piskóta lapot megkenjük Dió öntettel. A fagylalt alapot a koncentrátummal ízesítjük és a szokott módon kifagyasztjuk. Amikor a fagylalt felét kiengedtük az előhűtött tégelybe, rá helyezzük az öntettel kent piskótalapokat és ráengedjük a fagylalt másik felét. Tetszés szerint formázzuk a fagylaltot és grillázs morzsa szórással díszítjük.