Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
termékek
m-GEL Birsalmasajt koncentrátum 1,2 kg
3.950 Ft (3.110 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 5!

m-GEL Birsalmasajt koncentrátum 1,2 kg

3.950 Ft (3.110 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 5!
Várható szállítás: 2024. december 25.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 3.291,67 Ft/1 kg
Szállítási díj: 1.890 Ft
m-GEL Birsalmasajt ízű koncentrátum,ami különleges ízvilágot kölcsönöz a fagylaltnak! Az m-GEL koncentrátumok a kézműves csavaros vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek valamit sütemények ízesítésére alkalmas termékcsalád! Fedezd fel a FagyiShop webshopjában a koncentrátumok, paszták széles választékát!
Gyártó: m-Gel Hungary Kft.

Leírás

m-GEL Birsalmasajt fagylalt koncentrátum

Az m-GEL fagylalt koncentrátumok 30-100 g adagolású, jól bedolgozható ízesítő paszták. A kis kiszerelése praktikus, és könnyű, rövid idő alatt felhasználható. Intenzív ízt biztosítanak a kézműves fagylalt készítésérhez.

Az m-GEL koncentrátumok a kézműves csavaros vagy gombócos fagylaltok, kanalas desszertek valamit sütemények ízesítésére alkalmas termékcsalád!

fagylalt paszta, koncentrátum használata

Hogyan lehet m-GEL Birsalmasajt koncentrátumból fagylaltot készíteni:

Felhasználás előtt a fagylalt koncentrátumot ajánlott egy tiszta, száraz keverőlapáttal alaposan átkeverni. (Használat után pedig ne felejtsük gondosan visszazárni a csomagolást!) A csomagoláson szerepel az adagolás, ami g / kg -ban van megadva. Ez azt jelenti, hogy hány gramm fagylaltpasztát adjunk 1 kg fagylaltalaphoz. Az ajánlott adagolás azért tág érték, mert mi választhatjuk meg a fagylalt ízének és színének intenzitását.

Mérjük ki a kívánt mennyiséget a fagylalt koncentrátumból. A kimért pasztát adjuk hozzá a fagylaltalaphoz, majd keverjük (vagy a homogénebb állag elérése érdekében turmixoljuk) össze, és hagyjuk pihenni a fagylaltlevet. Pihentetés után (15-30 perc, de vannak akik éjszakára a háttérfagyasztóban pihentetik a fagylaltlevet másnapig) öntsük a fagylaltgépbe, és fagylalt fagyasztóval fagyasszuk ki.

Habár az elkészítési mód igen kényelmes, továbbra sem szabad szem elől téveszteni, hogy a fagylaltkészítésre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak. Fordíts gondot arra, hogy a fagylalt készítése előtt minden eszköz, és berendezés legyen makulátlanul tiszta a spatulától az edényeken keresztül a hűtőberendezésekig.

Valamint szeretném megemlíteni, hogy ne felejtsük a használat után gondosan visszazárni a csomagolást, hogy a fagylalt alapanyag ne szennyeződjön, és ne veszítsen élvezeti értékéből!

Adagolás: Gyümölcsfagylalt készítéshez 30 -100 g fagylalt koncentrátumot (fagylaltpasztát) adjunk 1 liter gyümölcsalaphoz.

Tárolása: eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen max. 20°C-on tárolandó.

Nettó tömeg: 1200 g

Származási ország: Magyarország

Birsalmasajt fagylalt

(Hozzávalók)
• gyümölcsalap  4 liter
• m-GEL Birsalmasajt fagylalt konctrentrátum 200 g

Variegálás:
• m-GEL Diós vagy natúr piskóta fagylalthoz ízlés szerint
• m-GEL Dió öntet ízlés szerint

Díszítés:
• m-GEL Grillázs morzsa ízlés szerint

A piskóta lapot megkenjük Dió öntettel. A fagylalt alapot a koncentrátummal ízesítjük és a szokott módon kifagyasztjuk. Amikor a fagylalt felét kiengedtük az előhűtött tégelybe, rá helyezzük az öntettel kent piskótalapokat és ráengedjük a fagylalt másik felét. Tetszés szerint formázzuk a fagylaltot és grillázs morzsa szórással díszítjük.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.