m-GEL Azzurro (Hupikék) ízű fagyipor
m-GEL saját fejlesztésű és gyártású termékeink közül kiemelkedőek a fagylaltporok, amelyekből hideg eljárással, rendkívül egyszerűen készíthető krémfagylalt. Csavaros és gombócos fagylalt készítéséhez egyaránt alkalmas fagylaltalapanyag.
Hogya készíts el az Azzurro (Hupikék) fagyiport:
A csomag tartalmát (2,05 kg) 4 liter ivóvízzel, vagy 2 liter víz és 2 liter zsíros tejjel jól elkeverjük, 20 percig pihentetjük, majd fagyasztjuk. Fagylaltozóknak, cukrászipari üzemeknek, gasztronómiai felhasználóknak szánt alapanyag. Darabos, vagy gyümölcs aszalványt tartalmazó fagylaltporokat elsősorban hagyományos fagyasztógépekhez ajánljuk. Lágy ("csavaros") fagylaltgépeknél az alaplé leszűrése ajánlott.
Csomag tárolása: Tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.
Nettó tömeg: 2,05 kg/csomag
Származási ország: magyarország
Ez úton szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a jégakkuval működő háztartási fagylaltgépek nem biztosítják kellően a fagylaltelegy mozgatását, valamint hűtését, mint a professzionális fagylaltgépek. A házi fagylaltkészítéskor a technológia nem teszi lehetővé, hogy annyi levegő kerüljön a fagylaltba, amitől nagyon krémessé és selymessé váljon. Így nem várható el, hogy a kész fagylalt ugyanolyan minőségű, állagú legyen, mint a fagylaltozókban, cukrászdákban előállított termékek!