Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
termékek
m-GEL Azzurro (Hupikék) fagylaltpor 2,05 kg/cs
6.950 Ft (5.890 Ft + ÁFA)
Menny.:cs
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!

m-GEL Azzurro (Hupikék) fagylaltpor 2,05 kg/cs

6.950 Ft (5.890 Ft + ÁFA)
Menny.:cs
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!
Várható szállítás: 2023. december 07.
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 3.390,24 Ft/1 kg
Szállítási díj: 2.500 Ft

Azzurro (Hupikék) ízű fagyipor ideális krémes és sima textúrájú tejes fagylalt készítéséhez. A fagylaltporokból hideg eljárással, rendkívül egyszerűen készíthető csavaros vagy gombócos krémfagylalt egyaránt. Különleges ízélményt nyújtó  gluténmentes termék. Fedezd fel a FagyiShop webshopjában az fagylaltporok széles választékát.

Gyártó: m-Gel Hungary Kft.

Leírás

m-GEL Azzurro (Hupikék) ízű fagyipor

m-GEL saját fejlesztésű és gyártású termékeink közül kiemelkedőek a fagylaltporok, amelyekből hideg eljárással, rendkívül egyszerűen készíthető krémfagylalt. Csavaros és gombócos fagylalt készítéséhez egyaránt alkalmas fagylaltalapanyag.

fagylaltkészítés fagylaltporból

Hogya készíts el az Azzurro (Hupikék) fagyiport:

A csomag tartalmát (2,05 kg) 4 liter ivóvízzel, vagy 2 liter víz és 2 liter zsíros tejjel jól elkeverjük, 20 percig pihentetjük, majd fagyasztjuk. Fagylaltozóknak, cukrászipari üzemeknek, gasztronómiai felhasználóknak szánt alapanyag. Darabos, vagy gyümölcs aszalványt tartalmazó fagylaltporokat elsősorban hagyományos fagyasztógépekhez ajánljuk. Lágy ("csavaros") fagylaltgépeknél az alaplé leszűrése ajánlott.

Csomag tárolása: Tiszta száraz, hűvös helyiségben tárolandó. Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a címkén feltüntetett időpontig.

Nettó tömeg: 2,05 kg/csomag

Származási ország: magyarország

Ez úton szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a jégakkuval működő háztartási fagylaltgépek nem biztosítják kellően a fagylaltelegy mozgatását, valamint hűtését, mint a professzionális fagylaltgépek. A házi fagylaltkészítéskor a technológia nem teszi lehetővé, hogy annyi levegő kerüljön a fagylaltba, amitől nagyon krémessé és selymessé váljon. Így nem várható el, hogy a kész fagylalt ugyanolyan minőségű, állagú legyen, mint a fagylaltozókban, cukrászdákban előállított termékek!

Paraméterek

Cukormentes nem
Gluténmentes igen
Vegan nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.