Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.640 Ft (2.866 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Ariba Fehércsokoládé gyémánt 22% 1kg

3.640 Ft (2.866 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ariba Fehércsokoládé gyémánt 1kg 22%

Az Ariba termékcsaládját úgy tervezték, hogy minden kézműves igényét kielégítse a csokoládékészítéstől, a fagylaltokon át, a hagyományos cukrászsüteményekig egyaránt.

Az eredmény egy könnyen használható és sokoldalú csokoládé, amely garantálja a legjobb eredményt.

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 3.000 Ft
Egységár: 3.640,00 Ft/1 kg
Gyártó: Master Martini

Leírás és Paraméterek

Az Ariba vonal a Martini mestereinek a csokoládé iránti szenvedélyéből származik.
A nyers összetevők kiválasztásának fő szempontja, hogy a származási helyükön gondosan kiválasztott kakaóvajat és a vaníliát kizárólag helyben dolgozzák fel nagy szakértelemmel, amely révén az ízek harmóniája, változatossága teszik az Ariba kiváló minőségű csokoládévá.
 

Az Elefántcsontpart legfinomabb kakaóbabjának és más alapvető összetevőknek az egyesítésével az Unigrának sikerült csokoládétermékeket készítenie praliné és csokoládéfigurák gyártásához. Valódi csokoládé kakaótömegének 72% -ával, üreges figurák előállítására, gyümölcsmártásra, praliné előállítására vagy csak édesítésre.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

Az Ariba vonal a Martini mestereinek a csokoládé iránti szenvedélyéből származik.
A nyers összetevők kiválasztásának fő szempontja, hogy a származási helyükön gondosan kiválasztott kakaóvajat és a vaníliát kizárólag helyben dolgozzák fel nagy szakértelemmel, amely révén az ízek harmóniája, változatossága teszik az Ariba kiváló minőségű csokoládévá.
 

Az Elefántcsontpart legfinomabb kakaóbabjának és más alapvető összetevőknek az egyesítésével az Unigrának sikerült csokoládétermékeket készítenie praliné és csokoládéfigurák gyártásához. Valódi csokoládé kakaótömegének 72% -ával, üreges figurák előállítására, gyümölcsmártásra, praliné előállítására vagy csak édesítésre.